Termékek

Szolgáltatások

Azon felül, hogy a TC Csoport a hőmérsékletmérő, -szabályzó termékek és kiegészítők legnagyobb gyártója, beszállítója és forgalmazója, ügyfelei számára különféle szolgáltatásokat is kínál. Az alább felsorolt szolgáltatások némelyikére szükség lehet a felhasználások során, pl. egy szabványnak való megfelelés, előírás esetén. Igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi örömmel segítünk Önnek.
In-House és UKAS Kalibrálás
A TC Csoportnemzetközi szabványoknak megfelelő érzékelők és műszerek kalibrálását végzi. A termékeket általában kiszállításuk előtt szoktuk kalibrálni, de lehetőség van a korábban nálunk vagy máshol vásárolt termékek laborunkba visszaküldése utáni kalibrálására is. Együttes kalibrálást is végzünk, hogy az érzékelő és a feldolgozóegység együttes hibáját már a beépítés előtt megtudhassuk. Teljes kalibrálási szolgáltatási információk érdekében kérem kattintson ide.

Hőmérséklet-érzékelő Javítás, Csere és Újrahasznosítás
A rendelkezésünkre álló rajzok vagy írásban/szóban megbeszélteken kívül képesek vagyunk az angliai gyárunkba küldött hibás vagy sérült érzékelő alapján cseredarabra ajánlatot adni. Néhány esetben költséghatékony lehet a rossz vagy sérült érzékelő alkatrészeinek felhasználása az új gyártásához.

Elektromos és Eelektronikus Berendezések Hulladékairól Szóló Irányelv (WEEE direktíva)
Ha Ön egy régebbi termékünk helyett újat vásárol, mi a régit ingyen újrahasznosítjuk. Az kidobott elektronikus berendezések napjainkban a szemét nagy részét képezik. Minden visszaküldött termék elszeparált szeméttárolóink egyikébe kerül. Ezek után a helyi hulladék újrahasznosítási testület időről-időre elszállítja azokat, hogy megtegye a szükséges lépéseket, és kiállítja a megfelelő bizonyítványt a szemét újrahasznosításáról vagy ártalmatlanításáról.

Metallurgiai Tesztek
Az ezen az oldalon említett röntgen-, festékelnyelő- és mágneses részecske-ellenőrzések mellett a TC Csoport vizsgálatok számos egyéb formáját is kínálja, amelyek ügyfeleinknek több információt tudnak adni azokról a fémcsövekről és érzékelőkről, amelyeket a múltban vásárolnak vagy vásárolnak. Ebbe beletartozik; keménység, korrózió és hajlítás, kémiai összetétel elemzés, mikrostruktúra és szemcseméret-értékelések, és még sok más. Ez a szolgáltatás csak a termékekre vonatkozó összetevőkön áll rendelkezésre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba további információkért.

Festékpenetrációs Vizsgálat
A Festékpenetrációs Vizsgálat (DPI) repedések, hibák helyének meghatározására használható fémes és nemfémes anyagok estében egyaránt. A szabad szemmel látható hibákat, például a repedéseket színes festékkel (túlnyomórészt piros színnel) mutatják ki, vagy olyan fluoreszkáló festékkel, amely csak UV lámpával látható. A roncsolásmentes vizsgálat ilyen formája különösen kedvelt, mert igen gyorsan elvégezhető.

Címkézés
A nyomonkövethetőség és a könnyű beazonosíthatóság érdekében többféle címkézési lehetőséget kínálunk az általunk gyártott termékekre. Ez lehet pl. egy hivatkozási szám a kábelen lévő zsugorcsövön, a miniatür vagy standard csatlakozóba bemarás és a legmodernebb technológiával végzett lézergravírozás a perselyen, ami mind az érzékelők ügyfél igényei szerinti pontos és gyors azonosítására szolgál. Mindezek mellett műanyag címkéket, UV-stabil poliészter címkéket vagy fémjelölőket is alkalmazhatunk, amelyek az érzékelőhöz vannak rögzítve, és amik rendelési számokat, rendelési/gyártási kódokat, dátumokat vagy egyéb szükséges adatokat tartalmaznak.

Platina/Ródium Ötvözet Újrahasznosítás
A TC csoport az igen költséges Platina / Ródium anyagok újrahasznosításával is foglalkozik, melyeket B, R és S típusú nemesfém hőelemekben használnak. Az újrahasznosított anyagok értékét jóváírjuk újabb érzékelők, kiegészítők és egyéb termékek vásárlásakor. A minimális előírt újrahasznosítási mennyiséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nyomásteszt
A TC Csoport-tól beszerezhető termékek hatalmas mennyisége és ezen termékek magas nyomáson történő esetleges használata miatti munkavégzésre vonatkozó általános biztonsági és védelmi követelményeknek köszönhetően különböző vizsgálatokkal szolgálhatunk, beleértve a hidrosztatikus nyomásvizsgálatot és a héliumos szivárgásvizsgálatot.

Radiológiai Vizsgálat
A radiológiai vizsgálat (röntgen) egy roncsolásmentes vizsgálat, egy igen praktikus módszer a hidegpont (kimeneti oldali kötés), a melegponti rész (érzékelő oldal), és egyéb alkatrészek sérüléseinek vagy hibáinak kiderítésére. A radiográfia segítségével rá tudunk mutatni, hogy az érzékelő meghibásodását esetleg pl. egy a szenzor és a hozzávezetése közti kötés megszakadása vagy rövidzár okozta-e.

Mágnesezhető Poros Vizsgálat
A mágnesezhető poros vizsgálat egy ferromágneses anyagokon elvégezhető igen pontos roncsolásmentes vizsgálat. A vizsgálandó felületre mágnesezhető részecskéket helyeznek, majd a felületet direct vagy indirect módon mágnesezik. A mágnesezés után a részecskék a folytonossági hiányok helyére húzódnak, így kimutatva a repedés, zárvány, stb. helyét.

Örvényáramos Vizsgálat
Az Örvényáramos Vizsgálat (etc) is egy roncsolásmentes vizsgálat, amely elektromágneses tekercs segítségével mutatja ki a felületi és a felszín alatti hibákat. Ez egy rendkívül érzékeny technológia, amely észreveheti a szenzorok védőburkolatán vagy hővédőtokok anyagában lévő folytonossági hibákat.


VISSZA Az OLDAL TETEJÉRE
Termékek

Kapcsolatfelvétel

A TC-ről

INGYENES Kézikönyv

Adatvédelmi Irányelvek

Felhasználási Feltételek

Sitemap
INGYENES Kézikönyv

Csatlakozzon ahhoz a több mint 500 000 mérnökhöz és megrendelőhöz, akik már megkapták az INGYENES 74 oldalas A3 útmutatót a hőelemes és az ellenállás-hőmérővel történő méréshez

Cégnév
  Utca 1
Az Ön Neve
  Utca 2
Beosztás / Osztály
  Megye
Email
  Irányítószám
Telefon
  Ország
Cégnév
Az Ön Neve
Beosztás / Osztály
Utca 1
Utca 2
Megye
Irányítószám
Ország
Email
Telefon

Az Ön által megadott információkat csak akkor használjuk fel, ha esetenként kapcsolatba kell lépünk Önnel termékünkkel kapcsAdatvédelmiolatban, és soha nem adjuk át az Ön adatait harmadik félnek. irányelveink megtekinthetők hereElfogadom azAdatvédelmi Szabályzatban
felsorolt feltételeket

View our ISO 90001/2008 Certficate  
View our ISO 90001/2008 CertficateHőelemek
Köpenyhőelemek
Hőelemek Mini Dugóval
Hőelemek Hőmérőfejjel
Hőelemek Kábellel
Hőálló Hőelem
Általános Hőelemek
Kerámia Burkolatú Hőelem
Gyorsbeállású Hőelemes Érzékelők
Autokláv Hőelem
Felszíni hőelemek
FEP Szigetelésű Hőelem

Ellenállás-hőmérők
Ásványianyag-szigetelésű Ellenállás-hőmérő
Nem Hajlítható Szondájú Ellenálláshőmérők
Kézi Ellenállás-hőmérő Pt100
Felületi Ellenállás-hőmérők – Pt100 Érzékelők
RTD Pt100 Érzékelők Kábellel
RTD Pt100 Érzékelők Mini Dugóval
Autokláv Ellenállás-hőmérők – Pt100 Érzékelők
RTD Pt100 Hőmérőfejjel
Gyorsbeállású RTD Pt100 Érzékelők
Léghőmérséklet-érzékelő Pt100
Mágneses RTD Pt100 Érzékelők
Kábel
Hőelemkábel – Hőálló PVC Egy Érpárú
Hőelemkábel – PFA Szigetelt Egy Érpárú
Hőelemkábelek – Üvegszál és Kerámiaszál Szigetelésű Egy Érpárú
Hőelemkábel – PVC Több Érpárú
Hőelemkábel – PFA Szigetelt Több Érpárú
Hőelemkábelek – Üvegszál Szigetelésű Több Érpárú
RTD Kábel – PVC Szigetelt
RTD Kábel – PFA Szigetelt
RTD Kábel - Üvegszál Szigetelésű


Miniatűr hőelem csatlakozók
Miniatűr csatlakozók max. 220ºC-ig
Miniatűr csatlakozók max. 350ºC-ig
Miniatűr csatlakozók max. 650ºC-ig
Tartozékok a Miniatűr Csatlakozóhoz
Mini Hőelem Csatlakozópanelek
Hárompólusú miniatür csatlakozó

Standard hőelem csatlakozók
Standard csatlakozók max. 220ºC-ig
Standard csatlakozók max. 350ºC-ig
Standard csatlakozók max. 650ºC-ig
Tartozékok a Standard Csatlakozóhoz
Standard Hőelem Csatlakozópanelek
Hárompólusú Standard csatlakozó
Műszerek
Kézi Hőmérsékletkijelző Műszerek
Műszerfal Hőmérsékletkijelzők
Hőmérséklet Távadók
Hőmérséklet-szabályzók
Hőmérséklet- és Programszabályzó
Kalibrátorok
Grafikonos Regisztrálók
Többcsatornás Kijelző
DIN Sínre Szerelhető Távadók
Fejbe Építhető Távadók
ATEX/IECEx Tanúsítványú Távadók
Többzónás Hőmérséklet-szabályzó Rendszer
Fémtömbtermosztátok
Hőmérséklet Adatgyűjtők

Hőmérséklet Kiegészítők
Présfittingek
Nyomásálló, Vakuumos Átvezető Szerelvények

Kalibrálá
UKAS Kalibrálási Szolgáltatások

Nyomás
Nyomásmérők
Távadós nyomásérzékelő

© 1998- TC Méréstechnikai Kft., 1734 Budapest Pf.: 99, Magyarország
Telefon: 06-1-421-5133, Fax: 06-1-421-5134, Email: info@tckft.hu